Столичні правоохоронці затримали іноземців, які обкрадали квартири киян

Столичні правоохоронці затримали іноземців, які обкрадали квартири киян

Уродженці іншої держави проникали до помешкань, звідки виносили коштовності та особисті речі власників. Одному з потерпілих зловмисники заподіяли шкоду на майже 200 тис. грн.

До поліції Солом’янського району зателефонували пильні громадяни, які побачили біля дверей сусідів чотирьох підозрілих чоловіків. По прибуттю правоохоронці виявили чотирьох осіб, у яких вилучили металевий лом, кусачки та воронок.

Про це інформує відділ комунікації поліції Києва, повідомляє «Главком».

Як встановили поліцейські, зловмисники ставили «мітки» на помешкання, у яких деякий час не було господарів. Потім вони зламували замки та забирали цінні речі, гроші, парфуми.

Під час слідчо-оперативних дій правоохоронці з’ясували, що чоловіки – уродженці іншої держави, віком від 24 до 29 років, останній час проживали на території України. Встановлено, що затримані причетні до інших квартирних крадіжок, тож правоохоронці з’ясовують обставини вчинених злочинів.

Слідчі Солом’янського управління поліції оголосили зловмисникам про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловікам загрожує позбавлення волі на строк до шести років.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: