Столичних ветеринарів очолить або інженер-електромеханік, або вихователька?

Столичних ветеринарів очолить або інженер-електромеханік, або вихователька?

Члени конкурсної комісії на посаду керівника Київської міської лікарні ветеринарної медицини голосували доти, поки не отримали бажаний результат

У Києві, 16 серпня 2017 року, відбувся конкурс на заміщення вакантної посади директора комунального підприємства «Київська міська лікарня ветеринарної медицини».

Як повідомляють громадські спостерігачі, не обійшлося без скандалу. Щоб отримати бажаний результат, конкурсна комісія голосувала тричі.

Хто буде у столиці опікуватися здоров’ям тварин?

За результатами конкурсної комісії у фінал вийшли Михайло Заславський та Поліна Баліцер.

Михайло Заславський за часів правління Януковича очолював Києво-Святошинську РДА. До цього обіймав керівні посади у НАК «Нафтогазі України». Заславський за освітою інженер-електромеханік. За інформацією окремих ЗМІ, Заславського пов'язують з учасниками харківського бандформування «Данила»-Каратуманова.

Поліна Баліцер на даний час обіймає посаду першого заступника комунального підприємства «Київська міська лікарня ветеринарної медицини» з лютого 2016 року. Зараз виконує обов’язки директора цього підприємства. Тільки у 2016 році отримала вищу освіту, але педагогічну.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: