Столичний проспект Перемоги видихне на День Незалежності

Столичний проспект Перемоги видихне на День Незалежності

Кличко: 24 серпня в Києві відновлять основний рух автотранспорту шляхопроводом біля метро «Нивки»

З 24 серпня в Києві відновлять основний рух автотранспорту шляхопроводом біля станції метро «Нивки» на перетині просп. Перемоги та вул. Щербаківського. Про це розповів мер Києва Віталій Кличко, повідомляє «Главком».

Кличко зауважив, що в рамках реконструкції шляхопроводу виконані масштабні роботи з відновлення несучої здатності шляхопроводу, влаштування нової монолітної плити, встановлення нових опорних частин на 3-й та 7-й опорах. Крім того, додав він, за сучасними технологіями облаштоване нове покриття на шляхопроводі та підходах до нього, встановлені нові опори зовнішнього освітлення та сучасного розподільного огородження «Vario Guard». «Ремонтні роботи постійно велися в режимі 24/7», - наголосив мер столиці.

Водночас, зауважив Віталій Кличко, враховуючи численні позитивні відгуки учасників дорожнього руху, експертів з транспортної інфраструктури та науковців, на етапі реконструкції були внесені суттєві зміни до проекту ремонту шляхопроводу. «Ми реалізовуємо нові рішення із впорядкування організації дорожнього руху", - сказав мер. Йдеться, зокрема, про ліквідацію кругового руху на перетині просп. Перемоги та вул. Щербаківського з влаштуванням світлофору. Також передбачено «винесення» руху тролейбусів безпосередньо зі шляхопроводу на нульовий рівень з обох його боків. 

Мер Києва  підкреслив, що завдяки реалізації такої схеми, збільшиться кількість смуг, буде удосконалено рух транспорту  шляхопроводом та створені більш комфортні умови руху для громадського та автомобільного транспорту. «Зважаючи на ці масштабні конструктивні зміни, повністю оновлена транспортна артерія запрацює з жовтня 2017 року. Але основний рух шляхопроводом ми запустимо вже 24 серпня», - запевнив Віталій Кличко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: