Турнікети столичної підземки тимчасово не приймають банківські картки

Турнікети столичної підземки тимчасово не приймають банківські картки
Київський метрополітен

Ощадбанк перезапускає платіжну систему, але картки метрополітену обслуговуються в звичайному режимі

У Києві на турнікетах у метро тимчасово не можна буде розплатитися банківською карткою. Про це повідомили в прес-службі Київського метрополітену.

"Ощадбанк перезапускає систему. Банківські карти не обслуговуються. Картки метро - в звичайному режимі», - розповіли в столичній підземці.

Коли система оплати банківськими картами знову запрацює - поки що невідомо.

Тим часом, пасажири продовжують скаржитися, що система оплати банківськими картками в метро працює нестабільно, і на деяких станціях ламається під час напливу пасажирів.

«Треба щось придумати для зручності клієнтів з картками, хоча б мобільний термінал у тітоньки в скляній будці, або жетони у цієї же тітоньки. На Берестейській він зазвичай ламається в годину пік. І мало того, що все туляться до жовтого турнікету зі своїми жетонами і метро-картами, тому що він по траєкторії ближче до сходів, так ще й для тих, хто карткою платить кожен раз сюрприз, що воно заклеєно і треба вистояти чергу за жетоном і знову тулитися на турнікетах. до 15 хвилин часу з'їдає а про нервах я вже мовчу», - пише в Facebook Natalya Solomaha.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: