У Києві два дні збиратимуть кров для поранених бійців

У Києві два дні збиратимуть кров для поранених бійців

22-23 лютого відбуватиметься збір донорської крові для поранених бійців із зони проведення АТО «Подаруй краплину життя»

22 лютого о 9:30 розпочнеться акція зі збору донорської крові для поранених бійців із зони проведення антитерористичної операції «Подаруй краплину життя».

Вже четверту акцію зі збору крові для бійців із зони проведення АТО було вирішено провести 22 та 23 лютого 2017 року за ініціативи Голосіївської райдержадміністрації і за сприяння Київського міського центру крові. Задля уникнення черг і економії часу проводилась попередня реєстрація учасників заходу. Для участі в цьогорічній акції попередньо зареєструвалися понад 200 осіб.

Під час акції, яка проводилась 17 березня 2016 року, майже 70 небайдужих голосіївців, серед яких студенти, представники громадських організацій, співробітники райдержадміністрації, працівники підприємств і організацій Голосіївського району, здали 33 літри крові, яку було використано для лікування поранених бійців із зони АТО у столичних госпіталях.

Місце проведення: просп. Голосіївський, 42, 3-й поверх приміщення Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: