У Києві може не з'явитися вулиця Богдана Гаврилишина

У Києві може не з'явитися вулиця Богдана Гаврилишина

До завершення терміну реєстрації підписів залишилося 12 днів

Ще в жовтні 2016 року на сайті Київської міської ради було зареєстровано петицію про перейменування вулиці Ванди Василевської на вулицю Богдана Гаврилишина. 

Автором петиції виступив 

Нагадаємо, 24 жовтня 2016 року, пішов з життя видатний українсько-канадсько-швейцарський економіст, професор, благодійник та громадський діяч Богдан Дмитрович Гаврилишин.

Однією з останніх заяв Гаврилишина стала така: на його думку, в українській владі на сьогодні немає патріотів, а компетентних і порядних людей – одиниці.

Богдан Гаврилишин народився 19 жовтня 1926 року у с. Коропець Тернопільської області. Отримав диплом магістра за спеціальністю інженер-механік в Університеті Торонто, MBA в МІМ-Женева, доктора економіки та суспільних наук – у Женевському університеті. Впродовж 18 років очолював Міжнародний інститут менеджменту в Женеві. Член Римського клубу, член Світової академії мистецтва та науки, член Міжнародної академії менеджменту, почесний доктор у семи університетах Канади та України, консультант держав та міжнародних компаній, модератор і голова численних міжнародних наукових конференцій та семінарів у 89 країнах світу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: