У Києві пройде фестиваль фіалок

У Києві пройде фестиваль фіалок

19-23 жовтня 2016 року в Києві, за адресою вулиця Богдана Хмельницького 15 (Національний природознавчий музей НАН України, Археологічно музей) відбудеться фестиваль фіалок та інших кімнатних рослин.

Виставка присвячена фіалкам які вивели українські селекціонери і називається «Рандеву в кафе Сент-Поль». Назва виставки передає теплу душевну атмосферу, яку нам дарують кімнатні квіти, а так само пов'язано з бароном Сент-Поль, в честь якого і названа узамбарская фіалка. Організатором заходу є Громадська організація «Київський клуб любителів геснерієвих Студія Фіалки».

У виставці братимуть участь колекціонери і селекціонери фіалок з усіх куточків України. В рамках події будуть представлені понад 1500 сортів квітучих фіалок та інших кімнатних рослин. Це найбільша виставка фіалок в Україні, за кількістю представлених рослин і кількості учасників. Виставка проводиться щорічно.

Протягом всієї виставки буде працювати безкоштовний консультаційний центр, де любителі квітів зможуть отримати всю необхідну інформацію по посадці, догляду та захисту кімнатних рослин.

Час роботи виставки з 10:00 до 18:00.

Вхід на виставку безкоштовний.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: