У Києві вночі злочинці обчистили сейфи приватних компаній

У Києві вночі злочинці обчистили сейфи приватних компаній

Озброєні зловмисники зв’язали охоронця і викрали гроші чотирьох фірм

На вулиці Туполєва, у Шевченківському районі столиці, вночі злочинці скоїли напад на офісні приміщення.

Повідомлення про пограбування поліція отримала о 4:24, інформує прес-служба Національної поліції.

На місці пригоди до правоохоронців звернувся 35-річний охоронець товариства з обмеженою відповідальністю й розповів про те, що він працював на добовому чергуванні. Близько 2 години ночі він зайшов до технічного приміщення, а коли вийшов, побачив трьох невідомих йому осіб у масках та камуфляжному одязі. Один із зловмисників приставив до його голови пістолет, зв’язав руки та ноги скотчем, закрив йому очі та завів до кімнати охорони. Приблизно через 40 хвилин нападники пішли. Згодом чоловік самотужки звільнився і зателефонував до поліції.

Правоохоронці оглянули місце злочину, вилучили фомки, відчинені металеві сейфи, інші речові докази. Крім того, оглянули навколишню територію на предмет камер відеонагляду. Також до дослідження території було залучено кінологів зі службовими собаками.

Згодом із заявами до Шевченківського управління поліції звернулося четверо громадян – представників різних фірм, які орендували приміщення. У кожного із потерпілих із шаф чи сейфів офісів зникли гроші. Загалом сума викраденого – близько 94 тисяч гривень, 22 тисячі доларів США та понад 9 тисяч євро.

Слідчим відділом відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, кримінальне провадження розпочате за ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці проводять комплекс оперативно-розшукових заходів з розшуку злочинців. За скоєне розбійникам загрожує покарання – до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що у Дарницькому районі столиці невідомі відібрали у молодого чоловіка 300 тисяч гривень.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: