У Київраді представили нового депутата

У Київраді представили нового депутата

На сьогоднішньому засіданні Київради представили нового депутата замість журналіста Дмитра Гордона, який нещодавно склав свої повноваження

Ним став наступний за виборчим списком партії «БПП «Солідарність» Вадим Пишняк. Про це під час засідання оголосив голова Київської міської виборчої комісії Анатолій Сульдін.

«Виборча комісія визнала обраним депутатом Київради восьмого скликання наступного за черговістю кандидата в депутати від місцевої організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Пишняка Вадима Петровича», – заявив Сульдін із трибуни під час засідання.

Міський голова Віталій Кличко вручив Вадиму Пишняку тимчасове посвідчення депутата та значок.

У Київраді представили нового депутатаВадим Пишняк – приватний підприємець. У 2010–2013 рр. був головою Святошинської районної у м. Києві партійної організації «Фронт змін». З 5.06.2014 р. депутат Київської міської ради сьомого скликання. Був членом Постійної комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку.

Депутат Київради від фракції «Солідарність» Дмитро Гордон склав повноваження депутата на засіданні 10 листопада.

«Я третій рік депутат Київради і бачив у цій залі неконструктивну руйнівну поведінку деяких депутатів і фракцій. Не інтереси киян їм важливі передусім, а власні інтереси. Вони сюди прийшли за одним – будь-якою ціною набити собі кишені. Штучні скандали, проплачені активісти і мітинги, підкилимні інтриги, брехня і цинізм – ось арсенал їхніх дій. У мене одне життя, я самодостатня творча людина і брати участь у цьому балагані не маю жодного бажання», – пояснив Гордон своє рішення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: