У Київраді розглянуть петицію щодо створення у столиці «зоополіції»

У Київраді розглянуть петицію щодо створення у столиці «зоополіції»

Автор петиції просить захистити домашніх і безпритульних тварин від жорстокого поводження.

Електронна петиція «Створити в Києві спеціалізовану структуру на зразок зоополіціі» набрала необхідну, згідно з рішенням Київської міської ради від 17.03.2016 №233/233 «Про внесення змін до рішення Київської міської ради від 8.10.2015 № 103/2006 «Про затвердження Положення про порядок подання та розгляду електронних петицій», кількість голосів та прийнята до розгляду. Про це повідомляє прес-служба Київради.
Відтак, вказана петиція набрала 10130 голосів, при мінімально необхідних 10000.
Постійним комісіям Київради з питань місцевого самоврядування, регіональних та міжнародних зв'язків, з питань дотримання законності, правопорядку та запобігання корупції, а також з питань екологічної політики доручено розглянути електронну петицію в установленому порядку.
Автор звернення Г. Карева зазначає, що мета створення такої служби - захистити домашніх і безпритульних тварин від жорстокого поводження, запобігти нападам агресивних тварин на людей. За її словами, така «зоополіція» має взаємодіяти з Центром ідентифікації тварин, брати участь в робочих групах щодо внесення змін до законодавчих актів України, присвячених відповідальності за жорстоке поводження з тваринами тощо.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: