У вівторок через акцію протесту буде перекрито центр Києва

У вівторок через акцію протесту буде перекрито центр Києва

Повністю буде перекрито рух на п'ятьох вулицях столиці

У вівторок, 17 жовтня, у зв’язку з анонсованими акціями протесту біля Верховної Ради буде перекрито вулиці центральної частини Києва. Про це повідомляє прес-служба Київської міської держадміністрації.

«У зв’язку з посиленими заходами забезпечення публічної безпеки в центральній частині міста 17 жовтня з 06:00 буде перекрито вулиці центральної частини столиці», - йдеться в повідомленні.

Буде перекрито:

  • вул. Грушевського – від перехрестя вул. Грушевського з Парковою дорогою до станції метро «Арсенальна»;
  • вул. Інститутська – від перехрестя вулиць Хрещатик та Інститутської до Кловського узвозу та Кловський узвіз до перехрестя з вул. Мечникова;
  • вул. Липська – від перехрестя вулиць Грушевського та Липської до вул. Інститутської.

Також повністю буде перекрито рух на вул. Лютеранській, вул. Круглоуніверситетській, вул. Городецького, вул. Шовковичній та у провулку Кріпосному.

Нагадаємо, на 17 жовтня в столиці запланована масштабна акція протесту. Опозиційні сили планують вивести під стіни Верховної Ради тисячі людей. Драйвером цього процесу є Михайло Саакашвілі та його «Рух нових сил». Але участь в акції візьмуть також «Самопоміч», «Громадянська позиція», «Свобода», «Національний корпус», «Громадський контроль», «Демальянс», Автомайдан, громадські організації «Чесно», «Реанімаційний пакет реформ» та інші. На акції мають прозвучати три основні вимоги: створення антикорупційних судів, скасування депутатської недоторканності й ухвалення нового виборчого закону.

Водночас у СБУ заявляють про попередження збройної провокації, яка готувалася під час мітингу 17 жовтня під Верховною Радою у Києві. За інформацією СБУ, двоє колишніх активістів «Революційних правих сил» намагалися купити два автомати АК-47 і три гранатомети, щоб застосувати їх на мітингу, але силовики заблокували спробу купівлі зброї.

Читайте статтю «Главкома» Дата Ікс - 17 жовтня. Що відбувається за кулісами завтрашнього протесту

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: