Упор лежачи прийняти: Кличко показав, на що він здатний

Упор лежачи прийняти: Кличко показав, на що він здатний

Київський міський голова Віталій Кличко привітав учасників Чемпіонату України зі стріт воркауту та змагань на Кубок мера Києва зі стріт ліфтінгу, який проходить у столиці біля арки Дружби народів, а також долучився до флешмобу з віджимання.

«Я дуже радий, що до чемпіонату приєдналися хлопці і дівчата з багатьох міст України, і сподіваюся, такі змагання стануть щорічними. Впевнений, що учасники сьогодні доведуть правдивість вислову "у здоровому тілі – здоровий дух". Бажаю всім учасникам змагань успіху та перемог», - наголосив Кличко, вітаючи учасників чемпіонату та глядачів.

У коментарі журналістам Кличко додав, що із задоволенням підтримує спортивні змагання різних форматів, а міська влада Києва робить все можливе, аби спортивна інфраструктура столиці розвивалася. «Найголовніше, що є у кожного з нас – це здоров’я. І ми робимо все, аби популяризувати масовий спорт у місті, щоб молодь гармонійно розвивалася. Ми ремонтуємо та відкриваємо нові спортивні майданчики у місті – минулого року таких майданчиків відкрилося близько 500. Наше ключове завдання – аби у кожному дворі був спортивний майданчик, - зазначив мер Києва. – Місто, у якому спортивний мер, має бути спортивним», - пожартував Кличко.

Віталій Кличко також особисто привітав з перемогою на цьогорічних іграх у Ріо олімпійського чемпіона Олега Вєрняєва та разом з ним і учасниками чемпіонату зі стріт воркауту взяв участь у спортивному флешмобі з віджимання.

Цього року за звання найсильнішого атлета країни на чемпіонаті зі стріт воркауту змагаються понад 100 учасників з 25 міст України. Особливістю чемпіонату 2016 року стало доповнення програми жіночими номінаціями: «Жіночий фрістайл», «Підтягування на перекладині» і «Віджимання на брусах». Додатковою мотивацію для атлетів став призовий фонд чемпіонату, який цьогоріч становить 75 тисяч гривень.

Street Workout – це тренування на відкритому просторі, атлет тренується на перекладині та брусах, з використанням і без використання додаткового обладнання. Головний принцип цього напряму – свобода, тренування коли завгодно, де завгодно і на чому завгодно без будь-яких фінансових витрат.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: