Як земельна комісія «злила» питання щодо станції метро «Героїв Дніпра»

Як земельна комісія «злила» питання щодо станції метро «Героїв Дніпра»

«Ви – земельна мафія», або Як оболонці ходили на земельну комісію

Жителі Оболоні прийшли на земельну комісію Київради з вимогою зупинити скандальне будівництво ТРЦ «Оазис», що загрожує станції метро «Героїв Дніпра». Місцеві мешканці повідомили депутатам, що протокол, який з’явився на сайті мерії стосовно проведення громадських слухань щодо зведення над станцією метро «Героїв Дніпра» торговельного комплексу, є сфальшованим. Насправді більшість оболонців, які через малу актову залу були змушені проводити слухання на подвір’ї школи, проголосували за зупинення скандального будівництва.
На жаль, більшість депутатів Київради проявили своє справжнє ставлення до киян, коли не підтримали пропозицію свого колеги, депутата Київради Святослава Кутняка, яка полягала в тому, щоб міський голова Віталій Кличко, маючи відповідні повноваження, відкликав містобудівні умови та зупинив скандальне будівництво. 


Не хоче підставлятися й голова Державної архітектурно-будівельної інспекції Олексій Кудрявцев. До нього офіційно звернувся народний депутат Юрій Левченко, але керівник ДАБІ досі не зміг відповісти, з якого дива його контора видала дозвіл на будівництво ТОВ «Єлікон ЛТД» за відсутності землі під забудову.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: