У центрі столиці в лабораторії університету врятували професора

У центрі столиці в лабораторії університету врятували професора

На вулиці Володимирській вигорів цілий кабінет хімічної лабораторії Інституті технологій

Надвечір середи, 27 вересня, у будівлі столичного Університету харчових технологій сталася пожежа. Вищий навчальний заклад розташований у центрі Києва – на вулиці Володимирській. 

Близько 19:00 зайнялося на восьмому поверсі будівлі – там вигорів кабінет хімічної лабораторії, але вже за годину вогонь загасили.

«Дуже швидко виник дим. Чорний – їдкий дим, але заняття майже закінчилися. Остання пара закінчилася і студенти - там кілька людей і кілька співробітників - залишили приміщення», - розповіла викладач Національного університету харчових технологій Галина Ашмаріна.

Врятувати вдалося 69-річного професора, який перебував поверхом вище від осередку займання і не встиг залишити будівлю. Після огляду медиків його відвезли додому, госпіталізації він не потребував.

«На момент прибуття перших підрозділів - з вікна восьмого поверху, як ви можете бачити, було відкрите полум'я, була загроза розповсюдження вогню на дев'ятий поверх. За попередньою інформацією, це була хімічна лабораторія. Було врятовано професора даного університету 1948 року народження», - розповів Олександр Єлісєєв, помічник начальника зміни Оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС Києва. 


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: