«Ігри нескорених»: Україна завоювала першу медаль у Торонто

 «Ігри нескорених»: Україна завоювала першу медаль у Торонто
Змагання триватимуть до 30 вересня

Сергій Торчинський з Луцька здобув бронзову нагороду

Рахунок нагородам збірної України на «Іграх нескорених» в Торонто відкрив 29-річний офіцер Національної поліції Сергій Торчинський з Луцька.

У легкоатлетичних змаганнях Торчинський у ніч проти понеділка показав третій результат у секторі для штовхання ядра (13,71 метра), здобувши бронзову нагороду, повідомляє «Укрінформ».

Це перша в історії медаль України, яка вперше бере участь в «Іграх нескорених».Нинішні змагання триватимуть до 30 вересня.

Зазначимо, що «Ігри нескорених» є аналогом Паралімпійських ігор для військовослужбовців, які отримали поранення чи захворювання під час або внаслідок виконання службового обов’язку.

Нагадаємо, у неділю, 24 вересня, відбувся перший змагальний день на «Іграх нескорених».

Україна в 2017 році вперше отримала право взяти участь в «Іграх нескорених», як учасник багатьох військових навчань, миротворчих операцій під егідою ООН, а також як країна, військовослужбовці якої мають бойовий досвід при виконанні завдань в рамках АТО.

15 українських спортсменів змагатимуться у таких видах спорту: атлетика, пауерліфтинг, плавання, стрільба з лука, веслування на тренажерах та велоспорт на шосе.

Нагадаємо, принц Гаррі зустрівся з українськими військовими на тренуванні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: