Італійська компанія анонсувала шість нових авіарейсів зі Львова

 Італійська компанія анонсувала шість нових авіарейсів зі Львова

Новій рейси запустять вже із вересня

Зі львівського аеропорту запустять літаки до Мілану вже у вересні. Про це повідомила директор аеропорту «Львів» Тетяна Романовська, передає Львівський портал.

«Оскільки лоукости не змогли на Італію та Іспанію відкрити рейси, то ми знайшли нову італійську компанію, яка вже днями оголосить, що 22 вересня Львів матиме новий рейс на Мілан по п'ятницях і неділях», – повідомила вона.

За її словами, уже цього тижня італійська авіакомпанія оголосить про нові рейси зі Львова. Романовська зауважила, що згодом компанія запустить рейс і по вівторках.

Окрім того, від грудня італійська компанія планує запустити рейси на Венецію та Неаполь, а влітку 2018 року – до Сардинії, Верони та Парми.

Нагадаємо, Wizz Air запускає два нові рейси з Києва до польських міст. Зазначається, що польоти до цих міст будуть виконуватися двічі на тиждень - по понеділках і п'ятницях. Вартість квитка до Любліна - від 429 грн, до Познані - від 579 грн.

В аеропорту Любліна розраховують на значний пасажиропотік з Києва через запуск нового рейсу. Так, директор аеропорту Кшиштоф Войтович заявив, що вважає запуск рейсів до Києва приводом для радості, оскільки «після Варшави Люблін є другою метою туристів, виходячи з кількості тих, хто приїжджає, і важливим університетським центром для студентів з України». 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: