Канадський бізнес зголосився інвестувати в Україну

Прем’єр-міністр додав, що підписання угоди про ЗВТ з Канадою дає можливість збільшувати власне виробництво, створювати нові робочі місця та конкурувати своєю продукцією на світовому ринку.

Канадські підприємці висловили бажання розвивати інвестиційні проекти в Україні. Про це у прямому ефірі «Свободи слова» на ICTV заявив Глава Уряду Володимир Гройсман, повідомляє Укрінформ.

«Я щойно повернувся із зустрічі з Прем’єр-міністром Канади Трюдо. Ми зустрічалися з бізнесом, у тому числі канадським. Вони підходять і кажуть: «Володимир Борисович, ми бачимо в Україні - багато хто розмовляє українською мовою - шалений потенціал, ми можемо розвивати багато-багато інвестиційних проектів і його треба використовувати», - сказав він.

Водночас Гройсман зазначив, що ці можливості втрачаються, оскільки «у нас є «огалдєлий популізм», коли постійно критикують за що попало, коли демонструють боротьбу до самознищення».

Також Прем’єр-міністр додав, що підписання угоди про ЗВТ з Канадою дає можливість збільшувати власне виробництво, створювати нові робочі місця та конкурувати своєю продукцією на світовому ринку.

«Сьогодні ми підписали угоду про зону вільної торгівлі з Канадою. Що це означає? Це означає, по великому рахунку, що величезний спектр металургії аграрного сектору має новий глобальний ринок надзвичайно розвинутої країни. Це дає можливість нам збільшувати виробництво в Україні, це потягне за собою розвиток нових робочих місць і конкуренцію нашої продукції», - резюмував Глава Уряду.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: