Росія має намір повернути Україні окуповані території Донбасу, - Тука

 Росія має намір повернути Україні окуповані території Донбасу, - Тука

У Путіна при цьому є свої умови, які для України неприйнятні, зазначив Тука

Президент Росії Володимир Путін має намір повернути Україні окуповані території Донбасу, але на певних умовах, які неприйнятні для України. Про це в ефірі «5 каналу» в програмі ««Підсумки дня» заявив заступник міністра у справах окупованих територій Георгій Тука.

«З моєї точки зору, про повномасштабне стратегічне вторгнення наразі мова не йде. Я не хотів би вдаватися в деталі чому саме. А щодо провокацій тактичного характеру, наприклад для захоплення якогось населеного пункту, такі дії цілком можливі», - зазначив Тука.

«Головна мета Путіна, я абсолютно переконаний, – не захоплення нових територій. Росія подавилася тим шматком, який вона зараз хапнула і не може нічого з цим зробити. А головна мета – повернути окуповані території, зокрема, Донбасу, але на своїх умовах, які для нас, звісна річ, неприйнятні. Навколо цього і йде зараз протистояння», – наголосив Тука.

Він також додав: «Ця зараз риторика навколо Мінських переговорів, про можливий розрив дипломатичних стосунків, про заяив, що РФ виходить з Мінських переговорів або ми не будемо більше контролювати терористів, потім знов повернулись, ми все-таки будемо на них впливати. Це все гра м'язами».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: