США готові посилити санкції проти Росії, - Нуланд

 США готові посилити санкції проти Росії, - Нуланд

Санкції у поєднанні з низькими цінами на нафту й затяжною вразливістю державного ладу Росії спричинили суттєві витрати, зазначила Нуланд.

Економічні санкції проти Росії, введені через її агресію в Україні, мають свій ефект, і Сполучені Штати готові посилювати їх надалі з метою припинення насильства в Україні.

Про це заявила під час слухань у вівторок в Комітеті з питань міжнародних відносин помічник державного секретаря США з питань Європи і Євразії Вікторія Нуланд, передає «Укрінформ».

«Санкції у поєднанні з низькими цінами на нафту й затяжною вразливістю державного ладу Росії спричинили суттєві витрати. І поки Москва не змінила свій підхід до України, наша готовність до посилення санкцій, очевидно, відіграє певну роль зі стримування подальших зусиль Росії щодо захоплення українських територій», - зауважила Нуланд.

Вона також наголосила, що американська сторона зараз інтенсивно працює з Європою, щоб «санкції ЄС були продовжені наприкінці цього місяця, а також в контексті підтримки Франції і Німеччини у їх провідній дипломатичній ролі досягнення повної імплементації Мінських угод».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: