У Нацраді дивуються чому Фірташ досі не змінив менеджмент, який гробить «Інтер»

 У Нацраді дивуються чому Фірташ досі не змінив менеджмент, який гробить «Інтер»

Телеканал «Інтер» знаходиться на останньому, шостому, місці у рейтингу серед великих каналів

Перший заступник голови Нацради Ольга Герасим’юк  в інтерв'ю «Главкому» розповіла, що глядацька аудиторія реагує на всі ці «концерти» «Інтеру» відповідним чином – зараз  телеканал на останньому, шостому, місці у рейтингу серед великих каналів.

«Стосовно провокацій, які відбуваються, коли їх там палять (телеканал «Інтер»), – тут ще треба дослідити, хто саме це робить: чи вони самі, чи радикали. Паркан із колючим дротом, який вони встановили навколо свого офісу, – це картинка для ОБСЄ, якій вони регулярно скаржаться на утиски. Моя особиста думка, що канал навмисне провокує ситуацію. І на це треба вміти відповісти, але не їхніми методами», - розповіла Герасим’юк.

За її словами, розмови телеканалу про мільйони прихильників - блеф.

«Я думаю, що в першу чергу це дуже не по-людськи… Країни, що пережили великі трагедії, зараз навчилися припиняти дискусії: вони просто поважають біль тих, хто ображений, зломлений горем, і не допускають таких речей, навіть якщо це музика. Одне мене тішить: глядацька аудиторія реагує на всі ці «концерти» відповідним чином – зараз «Інтер» на останньому, шостому, місці у рейтингу серед великих каналів. Це говорить, що їх перестають дивитися, і всі ці розмови про мільйони прихильників – блеф. Мені не ясно одне – зазвичай менеджерів, що доводять канал до комерційного падіння, звільняють. Чому власників «Інтера» задовольняє витрачати гроші в порожнечу? Напевне, вам варто спитати в них», - підкреслила Перший заступник голови Нацради.

Нагадаємо, в Національній Раді з питань телебачення та радіомовлення прокоментували проблемні стосунки з телеканалом «Інтер». Керівництво регулятора переконує, що всі претензії до мовника обгрунтовані і це підтверджує обурення суспільства, на яке Нацрада також реагує. Там нагадали, що телеканал, який тривалий час називав себе лідером телемовлення дозволив собі показувати російських артистів, які підтримали окупацію України у особливо гарячі дні протистояння з Росією. «Такіі дії каналу зачіпали людей. «Інтер» звернувся до нас з проханням про мирову угоду: ми знімаємо санкції, а вони зобов'язуються не допускати більше таких речей і не порушувати власний статут, де написано, що вони повинні берегти право людини, честь і гідність, не збурювати суспільство. Але ж вони продовжують це робити – взяти ті ж концерти. Я думаю, що в першу чергу це дуже не по-людськи…», - відзначила в інтерв’ю «Главкому» Перший заступник голови Нацради Ольга Герасим’юк.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: