У Києві на хабарі затримали помічника нардепа від БПП

У Києві на хабарі затримали помічника нардепа від БПП

Вітковський був затриманий в момент передачі грошових коштів в розмірі 10 тис доларів

У Києві на хабарі затримали помічника народного депутата від Блоку Петра Порошенка Дмитра Білоцерковця.

«Станіслав Вітковський і Олена Белей були затримані в момент передачі грошових коштів в розмірі 10 тис доларів. Так само відомо, що Вітковський є помічником-консультантом народного депутата Дмитра Білоцерковця», – повідомляє Голос народу з посиланням на свої джерела в правоохоронних органах.

В соцмережі Фейсбук нардеп від Блоку Петра Порошенка Дмитро Білоцерковець підтвердив, що Станіслав Вітковський був його помічником на громадських засадах.

«Станіслав Вітковський, в середині 2016 року прикриваючись членством в антикорупційних громадських органах (член громадської ради при КМДА та попередження ради при ГПУ) дуже просився до мене в помічники депутата. На перший погляд, все виглядало щиро і правильно, тому я прийняв його до себе в помічники на громадських засадах. Через кілька місяців, з'ясувалося, що він, прикриваючись своїм становищем членства в громадській раді займається банальним здирництвом і шантажем. Як тільки до мене надійшла відповідна інформація - я в ту ж хвилину виключив його зі своїх помічників на громадських засадах і припинив будь-які контакти з ним. (Знав, що комунальники написали відповідну заяву, підтримав цю ініціативу і чекав слідчих дій) Після чого він став писати в ГПУ і прем'єр-міністру на мене листи-кляузи», - написав Білоцерковець.

За його словами, нещодавно директор КП «Лісове господарство Конча-Заспа», з якого Вітковський вимагав п'ять тисяч доларів, написав заяву на так званого «борця з корупцією».

«Після чого ГПУ, СБУ і місто провели блискучу спільну операцію і затримали вимагача Вітковського», - зазначив нардеп.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: