Українці розчарувались у Савченко. Результати опитування

 Українці розчарувались у Савченко. Результати опитування
Фото fastnews.info

Дати Савченко шанс реалізувати себе у політиці готова лише третина користувачів інтернету

Більшість користувачів інтернету – 69% – негативно оцінюють діяльність народного депутата «Батьківщини» Надії Савченко на волі та називають її заяви «суцільним розчаруванням». Про це свідчать результати опитування «Главкома».

 Тих, хто готовий дати Савченко шанс реалізувати себе у політиці, значно менше – лише 19% учасників опитування оцінюють її неоднозначні заяви нейтрально, виправдовуючи Савченко тим, що вона лише формується як політик.

Тільки 12% користувачів інтернету ставляться до скандального нардепа добре і переконані, що саме за Савченко майбутнє української політики.

Загалом в опитуванні взяли участь 11 398 осіб.

awe_01

Надія Савченко відома своїми гучними і неоднозначними заявами. Зокрема, на початку серпня Савченко заявила, виступає за амністію бойовиків, які під час антитерористичної операції на Донбасі вбивали українських військових. «Треба було думати, що обіцяєте, коли складали Мінський протокол. Це питання до президента України. Якщо підписував і там була амністія, то треба визначати, яка і кому. Людей, які скоювали злочини, порушуючи Женевську конвенцію, не можна прощати. За катування, зґвалтування та інше амністувати не можна, такі повинні сидіти. Якщо люди скоювали вбивства, такі, що відбуваються під час війни з обох сторін, то така амністія може бути», – зазначила Савченко.

Крім того, Савченко переконана, що Україна поки що не готова до євроінтеграції і вступу в НАТО через слабку економіку.

2 серпня Савченко оголосила голодування заради прискорення процесу обміну полоненими. Депутат зазначила, що, окрім води, дозволяє собі вживати чай без цукру, а також може «продегустувати трохи вина – і все». Після двох тижнів голодування Савченко полетіла до США на звану вечерю.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: