В прокуратурі Нідерландів заявили, що розслідування катастрофи MH17 близьке до завершення

Експерти досі чекають від Росії інформацію про ракетні комплекси «Бук».

Міжнародне розслідування катастрофи малайзійського «Боїнга» на сході України близьке до завершення, заявила прокуратура Нідерландів.

У відомстві зазначили, що зараз слідчі мають лише кілька завдань. Зокрема експерти досі чекають від Росії інформацію про ракетні комплекси «Бук».

Результати розслідування катастрофи лайнера міжнародні експерти представлять восени. Остаточна доповідь міститиме інформацію про те, з якої зброї був збитий літак і звідки був зроблений пуск, йдеться у заяві.
Звіт експертів не буде опублікований повністю, його долучать до відповідної справи, яку буде слухати суд або трибунал, додали у прокуратурі.

Літак Boeing 777 авіакомпанії Malaysia Airlines, який летів з Амстердама в Куала-Лумпур, впав на Донбасі на підконтрольній сепаратистам території 17 липня 2014 року. Загинули всі 298 людей, які були на його борту.
У жовтні 2015 року Рада з безпеки Нідерландів оприлюднила доповідь, за якою причиною катастрофи стала ракета, випущена з комплексу «Бук», що вибухнула зліва від кабіни пілотів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: