200 пасажирів потяга, який зупинився через Саакашвілі, отримали компенсацію від «Укрзалізниці»

200 пасажирів потяга, який зупинився через Саакашвілі, отримали компенсацію від «Укрзалізниці»

Потяг 10 вересня затримався на 3 години і 45 хвилин через присутність у ньому екс-президента Грузії Михайла Саакашвілі

Понад 200 пасажирів поїзду Перемишль-Київ отримали компенсацію на загальну суму 60,6 тис. грн через затримку транспорту 10 вересня, в якому перебував Михайло Саакашвілі.

Про це повідомляє «Громадське радіо» з посилання на відповідь Укрзалізниці на запит.

«На даний час ПАТ «Укрзалізниця» забезпечило поверення вартості проїзних документів  на поїзд №715 Перемишль-Київ 207 пасажирам на суму 60,6 тис. грн, у  т.ч. 170 пасажирів отримали повну вартість квитка та 37 пасажирів – різницю вартості квитка за проїзд у вагонах нижчої категорії», - йдеться у відповіді «Укрзалізниці».

Як зазначається, затримка в курсуванні швидкісного поїзда відбулася не з їхньої вини.  

«Потяг 10 вересня затримався на 3 години і 45 хвилин через присутність у ньому людини, яка не мала необхідних документів для в’їзду в Україну - екс-президента Грузії Михайла Саакашвілі», - уточнюють в Укрзалізниці.

Загалом на згаданий потяг перевізник по Україні реалізував 425 місць. А також у сполученні Польща-Україна - 388 місць.

Як додається, перевезення пасажирів поїзда №716 Перемишль-Київ, відправлення якого було затримано 10 вересня 2017 року, «Укрзалізниця» забезпечила власним рухомим складом.

«Пасажирам було запропоновано скористатися поїздом Інтерсіті+ №705 Перемишль-Київ. Ним скористалися пасажири які прямували до Києва», - повідомляє перевізник.

Нагадаємо, 10 вересня Саакашвілі намагався прибути на Інтерсіті з Перемишля до Києва, однак рух його потяга заблокувала «Укрзалізниця».

Згодом він заявив, що їде у ПП «Шегині», де і перейшов польсько-український кордон в неділю ввечері. Кордон прикордонників прорвали прихильники Саакашвілі, які буквально внесли його на український бік кордону. 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: