24-річний прокурор задекларував майна на півмільйона і їздить в «ЛНР» (ФОТО)

24-річний прокурор задекларував майна на півмільйона і їздить в «ЛНР» (ФОТО)
Дмитро Михайлик

Прокурор Михайлик лише торік закінчив виш

Прокурор Вишгородського відділу Києво-Святошинської місцевої прокуратури Київської області Дмитро Михайлик виявився власником розкішної столичної  квартири та коштовного транспорту. Про це свідчить декларація прокурора за 2015 рік, внесена у реєстр НАЗК.

Квартиру площею 132 «квадрати» неподалік Оболонської набережної на столичному проспекті  Героїв Сталінграду прокурор купив у 2011 році, коли йому було 19 років. Зараз такі продають за $400 тис. У декларації прокурор написав, що купив житло за 671 тис. грн, що відповідало $84 тис за тодішнім курсом валют.

9

У 20 років прокурор докупив гараж на Героїв Сталінграда. У декларації вказав ціну 64 тис. грн. Зараз такі гаражі коштують у 10 разів більше.

Прокурор Михайлик лише торік закінчив виш. Однак, як сам декларує, вже на кінець 2015 року тримав готівкою $40 тис. А ринкова вартість задекларованого майна прокурора, за підрахунками «Наших грошей», може становити приблизно $500 тис.

Батьки Михайлика донедавна були держслужбовцями. Тато генерал-майор Олександр Михайлик з 2010 по 2014 керував міліцією Чернігівщини. Мати, Олена Михайлик, раніше очолювала управління обслуговування платників податків ГУ Міндоходів у Чернігівській області. Минулого року зареєструвалася фізичною особою-підприємцем, займається роздрібною торгівлею.

Батько молодого прокурора родом із Луганської області. Володіє 20 сотками у селі Раївка на Луганщині, поблизу місцевого лісу, що належить Луганському лісомисливському господарству.

На землі Михайлика розташований великий гарний маєток із господарськими спорудами та виходом до річки Сіверський Донець. Документи на частину землі Михайлик-старший отримав, будучи на посаді замначальника чернігівської міліції. Найближчими сусідами сім’ї є перший заступник начальника Служби автомобільних доріг в Луганській області Артем Арапов, бізнесмени Ігор Рушковський та В’ячеслав Силкін.

10Маєток батьків прокурора у селі Раївка на Луганщині

Зараз село Раївка контролюється так званою «ЛНР». В соцмережах Дмитро Михайлик розміщує фотозвіти своїх відвідин Раївки, коли село вже контролювалося терористами.

Родина Михайликів також має багато дорогого транспорту.

Прокурор Дмитро Михайлик минулого року купив Toyota Camry 2013 року. Вартість на вживаних авто цієї моделі становить понад $20 тис. Ще зареєстрував катер Buster XXL 2012 р.в., придбаний того ж року. В декларації прокурор вказує  купівельну ціну у 125 тис. грн, однак на вторинному ринку навіть старіші моделі коштують значно дорожче. Наприклад, катер 2009 року сьогодні оцінюють у півмільйона гривень.

На 67-річну бабусю Любов Михайлик записаний Porsche Cayenne 2013 року випуску, який бабуся купила в 2014 році. Зараз ціна таких автівок сягає $65 тис. На матір прокурора Олену Михайлик записаний LEXUS RX 350 2012 року, який зараз може коштувати $46 тис. Купила автівку жінка у 2015 році.

Бабуся прокурора Михайлика працювала завідувачем пекарні, а її чоловік Григорій Степанович був водієм.

Матір Олена Михайлик є власницею низки об’єктів нерухомості у Чернігові. Квартиру 101 кв. м, два машиномісця та нежитлове приміщення на 9 кв. м жінка зареєструвала на себе перед Майданом. А у березні цього року докупила два 58-метрові чернігівські магазинні приміщення разом з Тетяною Силкіною.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: