Надзвичайна подія під час прес-конференції партії «УДАР» у Рівному – провокація чи збій роботи електромережі?

Триває передвиборчий тур партії «УДАР Віталія Кличка» містами України. 27 жовтня «ударна команда» побувала у Рівному.

Під час прес-конференції лідера партії «УДАР» Віталія Кличка у готелі «Мир», де відбувався захід, зникло світло. Згідно існуючих будівельних норм, готельний комплекс забезпечується електроенергією за першою категорією, це означає, що електрика поступає туди з декількох джерело, але навіть аварійне забезпечення не спрацювало.

«Чи була це спланована акція, чи аварія – ми в цьому поки розбираємося, але нашу політичну силу цим не налякати. Ми впевнені в своїй перемозі», – заявив Віталій Кличко.

«Доброзичливців» у нас багато, адже «УДАР» – нова політична сила, представники якої скоро прийдуть працювати до місцевих рад. Ми підконтрольні лише собі й своїм принципам – бо не маємо жодних домовленостей із владою та чітко розуміємо, куди йдемо. Через це нас усіма способами намагаються не допустити до органів місцевого самоврядування. На певному етапі у нас були проблеми із реєстрацією кандидатів від нашої партії у депутати міськради, облради. Десь нам вдалося «перемогти систему», десь ні, але ми маємо чималий фронт роботи, яку ми виконуємо і виконуватимемо на Рівненщині незалежно від результатів виборів 31 жовтня», – відмітив голова Рівненської обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка» Віталій Чугунніков.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: