«УДАР Віталія Кличка» фіксує перші порушення під час виборів

До інформаційного сall-центру, що працює у приміщенні Центрального виборчого штабу партії «УДАР Віталія Кличка», почала надходити перша інформація про порушення під час місцевих виборів.

Так, у Закарпатській області Пореченська районна ТВК додала у бюлетень голосування кандидата у депутати по мажоритарному округу від Партії регіонів, який раніше не був зареєстрований.

У місті Енергодар Запорізької області зняли з голосування шістьох кандидатів у депутати, у тому числі представника партії «УДАР Віталія Кличка».

В Івано-франківській області у виборчому бюлетені неправильно вказали прізвище кандидата в депутати від партії «УДАР» Романа Чернеги. Він є керівником обласної організації партії «УДАР», і подібні провокації пов’язує із досить високим рівнем підтримки «Українського Демократичного Альянсу за Реформи» у регіоні.

У Вінниці на спецдільниці у місцевій психіатричній лікарні напередодні дня виборів удвічі збільшилася кількість голосуючих.

У Львівській області не відкрилися дільничні виборчі комісії у зв’язку з тим, що там не встигли оформити виборчі бюлетені після виявлення фальшивих списків кандидатів однієї з політичних партій.

Нагадаємо, що центральний штаб політичної партії «УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка» знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Боженка, 86-Н, тел. (044) 536-06-96, (044) 536-06-95. За цими же номерами можна подзвонити в інформаційний call-центр, який з сьомої години ранку приймає інформацію від регіональних штабів, спостерігачів та виборців.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: