33 обстріли у зоні АТО. Бойовики застосовували всі калібри

33 обстріли у зоні АТО. Бойовики застосовували всі калібри

Про це йдеться у ранковому повідомленні прес-центру штаба АТО

На Маріупольському напрямку зафіксовано 22 провокації проти сил АТО. В районах Мар’їнки та Красногорівки противник використовував міномети 82 та 120 калібрів, гранатомети, кулемети, стрілецьку зброю. Поблизу Павлопіля обстріли з боку бойовиків тривали зі ствольної артилерії калібру 152мм та мінометів обох калібрів, а в напрямку Талаківки, Гнутового та Широкіного вів вогонь ворожий снайпер.

На Донецькому напрямку відбулось 8 обстрілів. В Новгородському та Нижнє Лозовому російсько-окупаційні війська застосовували проти українських воїнів вогонь БМП, міномети калібру 82мм, а у Луганському і Зайцевому – міномети 120 калібру. Провокації проти Збройних Сил України з використанням озброєння усіх калібрів одночасно тривали в районі оборони Авдіївки. Тут противник вів вогонь з артилерії 122 та 152 калібрів, мінометів калібрів 82мм та 120мм, озброєння танку, гранатометів, кулеметів, стрілецької зброї.

На Луганському напрямку бойовики 3 рази порушили режим припинення вогню. В районі Новотошківського противник обстріляв підрозділи сил АТО з кулеметів різних систем, а в Кримському – з мінометів калібру 120мм.

У п`ятницю в зоні АТО бойовики 39 разів відкривали вогонь по позиціях українських сил. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на сторінці в Facebook.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: