350 українських фанатів прибули у Лілль на матч між Україною та Німеччиною

350 українських фанатів прибули у Лілль на матч між Україною та Німеччиною

Громадяни України з підробленими або недійсними паспортними документами не затримувались

До м. Лілль, де сьогодні відбудеться матч Україна-Німеччина, уже прибуло до 350 вболівальників, з них 30 осіб – представники Ультрас Карпат зі Львова. Про це повідомили у прес-службі Держприкордонслужби.

Як повідомили у ДПСУ, українські прикордонники, які беруть участь у спільному несенні служби з європейськими колегами щодо здійснення перевірки паспортних документів в осіб, які прибули на матчі чемпіонату Європи з футболу, в тому числі вболівальників Національної збірної України, продовжують працювати в аеропортах Франції.

Наразі за участю прикордонників Держприкордонслужби здійснено перевірку десятків рейсів із найвіддаленіших куточків світу, в тому числі із Києва. Українські прикордонники надають практичну допомогу французьким колегам.

У Держприкордонслужбі відмічають, що громадяни України з підробленими або недійсними паспортними документами не затримувались.

«За наявною інформацією, до м. Лілль, де сьогодні відбудеться матч, уже прибуло до 350 вболівальників, з них 30 осіб — представники Ультрас Карпат зі Львова», — йдеться у повідомленні.

Встановлено, що у зону вболівальників України очікується до 4 тис. вболівальників України — представників місцевої діаспори, діаспор країн Європи та вболівальників, які прибуватимуть наземними видами транспорту з України.

«Для фанатів нашої збірної подорож до Франції літаками надто дорога. Це підтверджує опитування громадян України, які прибули до Франції учора рейсами з України, їх прибуло лише 11 осіб — чоловіки віком від 40 до 50 років», — йдеться у повідомленн.

У Держприклордонслужбі також додали, що збірна України зіграє зі збірною Німеччини о сьогодні о 22-й годині.

«Тому сьогодні очікується прибуття основної групи вболівальників. Вони прибудуть тільки на матч і у зворотному напрямі ввечері, адже квитки у готелі коштують надто дорого-від 200 до 300 євро», — повідомили у відомстві.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: