Абрамович з дружиною вже вирішили, як поділять статки після розлучення

Абрамович з дружиною вже вирішили, як поділять статки після розлучення

Значна частина багатства мільярдера була накопичена ним до шлюбу з Жуковою

«Він - мільярдер, власник однієї з найкращих у світі приватних колекцій витворів мистецтва і англійського футбольного клубу «Челсі», а вона володіє власним брендом одягу і входить до ради нью-йоркського Метрополітен-музею», пише про Романа Абрамовича та його дружину Дашу Жукову The Times.

«І в той час як юристи, ймовірно, передчувають багатомільйонні гонорари за судову тяжбу про розлучення, пара, схоже, має намір вирішити питання мирним шляхом», - відзначає видання.

«Після 10 років спільного життя ми прийняли нелегке рішення розлучитися, але залишаємося близькими друзями, батьками двох чудових дітей і партнерами в проектах, які починали і розвивали разом», - йдеться в спільній заяві, поширеній напередодні. Пара має намір продовжувати спільно виховувати дітей і працювати разом в Музеї сучасного мистецтва «Гараж» і в культурному центрі на острові Нова Голландія в Санкт-Петербурзі.

Кейт Гамільтон, партнер адвокатської контори Russell-Cooke в Лондоні, зазначила, що багато хто задається питанням, скільки б отримала Жукова в разі розлучення. «Якби це відбувалося в цій країні, вона могла б претендувати на половину їх загальної багатства, якби не було вагомих причин проти, хоча американські закони можуть відрізнятися», - сказала вона.

«У них двоє спільних дітей, але вони були в шлюбі всього десять років, і значна частина його багатства була накопичена ним до шлюбу, хоча вона теж сама по собі багата - всі фактори будуть взяті до уваги», - додала вона.

Нині статки Абрамовича оцінюються в 9,1 млрд доларів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: