Аброськіна призначено першим заступником глави Нацполіції

Аброськіна призначено першим заступником глави Нацполіції
В'ячеслав Аброськін

Сьогодні Арсен Аваков підписав наказ про призначення В'ячеслва Аброськіна першим заступником Сергія Князєва

Начальник Головного управління Національної поліції в Донецькій області В’ячеслав Аброськін призначений першим заступником глави Нацполіції. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

«В'ячеслав Аброськін - призначений першим заступником голови Нацполіціі України. Гідний офіцер, з перших днів війни працює на Україну в найгарячіших точках. Патріот до мозку кісток. За фактом його роботи - терористами за його голову оголошена нагорода. У підзвітній В'ячеславу Васильовичу Донецькій області один з найнижчих по країні рівнів злочинності - і це в прифронтовій області!» - написав він.

Аваков зазначив, що «відмінно організована превенція злочинів, безкомпромісність у питаннях безпеки, дисципліна особового складу і компетентність підібраних виконавців» дало йому підставу за поданням глави НП Сергія Князєва сьогодні підписати наказ про призначення Аброськіна на високу посаду.

Як повідомлялося, 17 липня Князєв підписав наказ про створення управління ювенальної превенції замість існуючого відділу і призначив його головою Ларису Зуб.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: