Адміністрація прем'єра Абе не усвідомлює весь цинізм російської політики - японський експерт

Адміністрація прем'єра Абе не усвідомлює весь цинізм російської політики - японський експерт

Незважаючи на дружні стосунки між Абе і Путіним, в проблемі «північних територій» вони рухаються в абсолютно різних напрямах.

Президент Росії Володимир Путін в питанні співпраці з Японією зосереджений тільки на економічному співробітництвы, а щодо територіального питання його позиція з кожним роком стає тільки жорсткішою. Він крок за кроком русифікує і мілітаризує «північні території». Про це в своїй статті для «Санкей сімбун» пише професор Ніігатского університету Сігекі Хакамада.

На думку експерта, незважаючи на дружні стосунки між Абе і Путіним, в проблемі «північних територій» вони рухаються в абсолютно різних напрямах.

«Мене вкрай шокує цей контраст між Росією і Японією. Чи усвідомлює адміністрація прем'єра весь цинізм російської політики і невблаганність адміністрації Путіна?», - запитує професор.

«Я ціную ентузіазм і енергію прем'єра Абе. Проте мені здається, що настав час спрямувати цей ентузіазм в інше русло, проводячи політику щодо Росії відповідно до нового підходу », - зазначив експерт.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: