Адвокат директорки Бібліотеки української літератури в РФ виявив, що за ним стежать

Адвокат директорки Бібліотеки української літератури в РФ виявив, що за ним стежать
Іван Павлов
Фото facebook.com/pavlov

Павлов каже, що за ним стежать троє людей

За адвокатом директора Бібліотеки української літератури (БУЛ) Наталії Шаріної Іваном Павловим встановлено зовнішнє спостереження. Про це сам Павлов написав у себе на сторінці у Facebook.

«Виходив з аеропорту (Шереметьєво - ред.) і помітив, як троє непримітних громадян виходять разом зі мною. Помітити було неважко, оскільки через зону огляду ми проходили проти загального пасажиропотоку. Зараз з одним з них сиджу в одному вагоні Аероекспрес. Двоє інших, ймовірно, сидять в сусідньому вагоні. Молоді, недосвідчені поки. Прогулювали, напевно, заняття з тактики зовнішнього спостереження. Не здивуюся, якщо вони ще щось приготували, щоб не дати мені завтра в колі друзів у Тбілісі скуштувати хінкалі і випити кахетинського», - повідомив Павлов.

Раніше повідомлялося, що в петербурзькому аеропорту Пулково ФСБ затримала наречену Павлова Катерину Глухову. Але після огляду багажу, проведеного в присутності адвоката, співробітники ФСБ Росії відпустили Глухову (їй хотіли інкримінувати «перевезення наркотиків»). Подробиці її затримання Павлов обіцяє повідомити ввечері.

З вівторка адвокат перебуває в Москві, де розглядається по суті «бібліотечна справа» директора Бібліотеки української літератури Наталії Шаріної. На вихідні Павлов збирався полетіти в Грузію.

Адвокат Павлов - керівник правозахисної петербурзької Команди 29, він захищав Світлану Давидову, багатодітну матір з Смоленська, яка розповіла про долю російських військових у війні в Україні, а також Людмилу Савчук, яка викрила «ольгинських тролів». Після переведення в Лефортово так званих кримських диверсантів Павлов разом з Іллею Новіковим подав документи на захист Андрія Захтея.

Нагадаємо, 21 жовтня Міщанський суд Москви продовжив ще на півроку термін домашнього арешту директора Бібліотеки української літератури Наталії Шаріної, обвинуваченої в екстремізмі і розтраті.

У Москві книжковий фонд Бібліотеки української літератури «передадуть» Центру слов'янських культур, який вирішили створити в липні 2016 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: