Адвокат Новіков визнав, що деякі докази захисту у справі Савченко фальсифікувалися

Адвокат Новіков визнав, що деякі докази захисту у справі Савченко фальсифікувалися
Ілля Новіков

Адвокат відмовився деталізувати факт фальсифікації доказів у справі Савченко

Адвокат Ілля Новіков заявляє, що деякі докази захисту у справі Надії Савченко мали сфальсифіковані дані. Про це він сказав в інтерв’ю «Главкому».

За словами Новікова, ні Марк Фейгін, ні Микола Полозов, з якими він розсварився, не знають, хто, коли і для чого вчинив фальсифікацію. «Який з доказів захисту у цій справі мав у собі сфальсифіковані дані? Хто вчинив фальсифікацію, коли, для чого і яким чином ми виправили ситуацію до завершення суду? І на це питання вони не знають відповіді», - зазначив адвокат.

При цьому він підкреслив, що «не потрібно думати, що в цій історії від початку було якесь фальшиве твердження». «Там був доказ, з яким похімічили, хоча я був проти. Оскільки ніхто цього не помітив і не сказав про це, то воно залишилося. Проте я можу говорити, що ми цю маячню виправили. Сказати, що ми засновували якусь зі своїх тез на фальшивих доказах, не можна», - сказав Новіков, відмовившись деталізувати факт фальсифікації доказів у справі Савченко.

Він лише зазначив, що це сталося ще до конфлікту з колегами. «Це було під час роботи. Мої колеги ніколи не вникали в тему пошуків доказів, у них пошук залишився в роботі десь за дужками. Якщо збагнуть, що про це краще було б розповісти, будуть молодці. Але вони не знають усіх деталей, а я знаю і зможу це прокоментувати краще, ніж вони», - сказав Новіков.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: