Адвокат порадив Януковичу зробити заяву про зрив допиту

Адвокат порадив Януковичу зробити заяву про зрив допиту
Сьогодні український суд має допитати Януковича

Засідання не можуть розпочати, бо «Правий сектор» блокує виїзд із Лук'янівського СІЗО в Києві

Святошинський районний суд, де сьогодні мають допитати колишнього президента Віктора Януковича у справі розстрілів на Майдані, оголосив перерву на 20 хвилин.

Причиною стала необхідність вирішення питання щодо проведення допиту і можливості його перенесення через відсутність у суді обвинувачуваних у розстрілах беркутівців.

Як відомо, члени «Правого сектора» блокують виїзд з Лук'янівського СІЗО в Києві, звідки мають везти на допит колишніх співробітників спецпідрозділу «Беркут» на засідання Святошинського районного суду Києва.

Вже після оголошення перерви адвокат Віктора Януковича у Ростовському облсуді Віталій Сердюк тихо звернувся до свого клієнта та наголосив, що «зараз треба видати заяву про те, що засідання зривається». Трансляцію в цей час ще не було припинено.

Нагадаємо, раніше в інтерв’ю «Главкому» адвокат колишнього президента Віталій Сердюк висловив думку, що Янукович зможе донести до суду все, що захоче.

«Я на сто відсотків упевнений: усе, що мій клієнт планує донести до суду і учасників процесу, він донесе. А вона (Генпрокуратура) не може змиритись із тим, що цей допит буде проведено, незважаючи на її небажання протягом двох років отримувати свідчення Віктора Януковича», – сказав він.

Сьогодні, 25 листопада, Святошинський суд Києва в режимі відеоконференції має допитати президента-втікача Віктора Януковича. Екс-гаранта допитуватимуть як свідка у справі розстрілів на Майдані. Сам він у цей час перебуватиме в Ростовському обласному суді.

Російські ЗМІ повідомляють, що у Ростові-на-Дону в п'ятницю відбудеться прес-конференція Януковича за підсумками його відеодопиту в Святошинському районному суді Києва. Початок заходу заплановано на 18:00 за київським часом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: