Адвокат розповів, як російського військового Агеєва спіймали в туалеті

Адвокат розповів, як російського військового Агеєва спіймали в туалеті

В разі доведення непричетності росіянина до вбивств українців, його обміняють на ув'язнених у Росії українських громадян, - заявив адвокат

Бійці ЗСУ спіймали на Луганщині російського військового Віктора Агеєва, коли він перебував у туалеті

Про це розповів адвокат Агеєва Віктор Чевгуз, передає «Громадське».

«Наскільки мені відомо, його затримали в житловому будинку. Агеєв вийшов із дому без зброї, пішов у туалет. Його взяли в туалеті. Потрібно з'ясувати багато питань. Чи була в нього зброя? Чи стріляв він?», - сказав Чевгуз.

Адвокат додав, що в разі доведення його непричетності до вбивств українців, його обміняють на ув'язнених у Росії українських громадян.

«Якщо він не брав участі у вбивствах, його обміняють. Треба міняти. Нам в Україні ці Агеєви непотрібні», - сказав адвокат.

Нагадаємо, російський диверсант Віктор Агеєв, затриманий на Донбасі, заявив, що розвідника Євгена Єрофеєва, якого обміняли на Надію Савченко, після повернення до Росії вбили.

Адвокат Єрофеєва стверджує, що її екс-підзахисний живий.

Як повідомлялося, 22 липня Служба безпеки України організувала зустріч російського військовослужбовця Віктора Агеєва, затриманого на Донбасі, з його матір'ю. Зустріч тривала близько години, мати передала сину речі й цукерки. Також на зустрічі стало відомо, що до Віктора навіть не приїздив російський консул, за весь цей час, що він знаходиться в СІЗО, до нього приїжджав тільки Червоний Хрест.

Також стало відомо, що найближчим часом Україна передасть в Міжнародний суд ООН чергові докази про спроби РФ дестабілізувати ситуацію в Україні, зокрема інформацію про ДРГ, до складу якої входив контрактник ЗС РФ Віктор Агеєв, затриманий на Донбасі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: