Адвокат Савченко прямує до аеропорту Ростова

Адвокат Савченко прямує до аеропорту Ростова

Новіков обіцяє протягом двох годин повідомити важливу інформацію

Адвокат незаконно засудженої в Росії українки Надії Савченко Ілля Новіков нині перебуває в Ростові-на-Дону й обіцяє повідомити важливу новину протягом двох годин.
«Я зараз сам перебуваю в Ростові-на-Дону. І протягом двох годин у мене з'являться важливі новини про Надію Савченко», - повідомив він «Інтерфаксу».
Він додав, що прямує до аеропорту Ростова-на-Дону. «Я зараз не можу нічого коментувати офіційно. Як тільки я зможу донести до журналістів інформацію, я це зроблю. Але наразі я під'їжджаю до аеропорту», - сказав Новіков.

Раніше в середу інформовані джерела повідомили «Інтерфаксу», що літак президента України Петра Порошенка найближчими годинами приземлиться в аеропорту Ростова-на-Дону, де його очікує засуджена в Росії Надія Савченко. Повідомлялось, що на борту літака знаходяться ГРУшники Євген Єрофєєв і Олександр Алєксандров.
Нагадаємо, що сьогодні президенту Порошенку було подано клопотання про помилування ГРУшників Євгена Єрофєєва і Олександра Алєксандрова. ЗМІ повідомили, що Порошенко підписав помилування.

Адвокатам Савченко не повідомлено про те, що в найближчі години може відбутися її обмін на російських ГРУшників.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: