Адвокат: Умерова можуть завтра випустити з психлікарні

Адвокат: Умерова можуть завтра випустити з психлікарні

Комісія вже провела необхідні обстеження, і, якщо не буде заперечень з боку правоохоронних органів, Умерова випишуть з психоневрологічного диспансеру

Підозрюваний російською владою в сепаратизмі заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умеров вже завтра може опинитися на волі після проходження судово-медичної експертизи. Про це заявив адвокат Умерова Микола Полозов, передає «Громадське радіо».
За словами адвоката, комісія вже провела необхідні обстеження, і, якщо не буде заперечень з боку правоохоронних органів, Умерова випишуть з психоневрологічного диспансеру.
Також адвокат нагадав, що 13 вересня відбудеться розгляд апеляції за скаргою на дії слідчого, який призначив психіатричну експертизу для Ільмі Умерова.
Раніше кримськотатарського активіста примусово перевели з міської лікарні в психоневрологічний диспансер до вступу в силу рішення суду. Ці дії слідчого захист Умерова розцінив як перевищення посадових повноважень і самоуправство. У Ільмі Умерова погіршився стан здоров'я.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: