Аеропорт у Запоріжжі відновить роботу з 4 травня

Аеропорт у Запоріжжі відновить роботу з 4 травня
Міжнародний аеропорт «Запоріжжя»

Комунальне підприємство Запорізької міськради «Міжнародний аеропорт «Запоріжжя» планує з 4 травня відновити прийом повітряних суден на штучній злітно-посадочній смузі, що наразі ремонтується. 

Про це повідомили в керівництві аеропорту, пише «Укрінформ».

«На сьогодні КП «Міжнародний аеропорт «Запоріжжя» не приймає і не відправляє рейси, оскільки штучна злітно-посадочна смуга в процесі ремонту, а ґрунтова розмокла через негоду. Обмеження на прийом повітряних суден на ґрунтову смугу наразі введено до 22 квітня, але може бути продовжене, у разі погіршення погодних умов, подібного тому, яке ми мали 19 квітня. Терміни відкриття штучної смуги через негоду та низку будівельних нюансів перенесено з 26 квітня на 4 травня», – повідомили в керівництві аеропорту.

26 березня КП «Міжнародний аеропорт «Запоріжжя» припинив прийом повітряних суден на єдину штучну злітно-посадочну смугу у зв'язку з необхідністю її ремонту. Внаслідок цього більшість авіакомпаній – партнерів запорізького аеропорту змушена була скасувати рейси до Запоріжжя. До 19 квітня польоти здійснювалися тільки компанією «Мотор Січ», яка має в парку повітряні судна, що можуть використати ґрунтову смугу, проте через циклон, що обрушився на Запорізький регіон 19 квітня, вона також скасувала рейси.

КП «Міжнародний аеропорт «Запоріжжя» має у розпорядженні аеровокзальний комплекс і злітно-посадочну смугу завдовжки 2500 метрів, обладнану світлотехнічними і радіонавігаційними системами, що дозволяє приймати і відправляти повітряні судна практично усіх типів у будь-який час доби, а також обладнану ґрунтову смугу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: