Афанасьєв і Солошенко пройдуть стаціонарне лікування

Афанасьєв і Солошенко пройдуть стаціонарне лікування

В Афанасьєва раніше було виявлено зараження крові, у Солошенка – онкозахворювання

Політичні в’язні Кремля Геннадій Афанасьєв та Юрій Солошенко, які сьогодні повертаються з Росії до України, проходитимуть стаціонарне лікування у відділенні Державної наукової установи «Науково-практичний центр профілактичної та клінічної медицини» Державного управління справами. Про це УНН повідомило джерело.
«Солошенка й Афанасьєва помістять на стаціонарне лікування у відділення Державної наукової установи «Науково-практичний центр профілактичної та клінічної медицини» Державного управління справами», — повідомило джерело.
Нагадаємо, президент України Петро Порошенко зустрінеться з Афанасьєвим і Солошенком у хірургічному корпусі науково-практичного центру профілактичної та клінічної медицини Державного управління справами близько 17:00.

Як повідомлялось, літак Ан-26 Національної гвардії України здійснив посадку в московському аеропорту «Внуково-2» й розпочалась операція з обміну Солошенка й Афанасьєва. На облавку українського літака їх зустріли прес-секретар президента України Святослав Цеголко та перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко.

Нагадаємо, Афанасьєва засуджено у Росії до семи років ув'язнення в колонії суворого режиму за звинуваченням у тероризмі, 73-річного Солошенка - до шести років за звинуваченням у спробах придбати вироби для відновлення засобів ППО в Україні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: