Агенти Путіна в Німеччині готуються влаштувати таку ж актиукраїнську провокацію, як і в Італії

Агенти Путіна в Німеччині готуються влаштувати таку ж актиукраїнську провокацію, як і в Італії

Німецькі ліваки мають намір домагатися визнання півострова частиною Росії і скасування санкцій

Німецькі політики, які відвідали окупований Крим, мають намір за прикладом колег з італійської провінції Венето домагатися визнання півострова частиною Росії і скасування санкцій. Про це на прес-конференції в Сімферополі, присвяченій підсумкам поїздки німецької делегації до окупованого Криму, розповів голова фракції лівих у місті Квакенбрюке (Німеччина) Андреас Маурер, пише рупор окупаційної влади півострова Кримінформ.
«Я можу говорити від імені моєї лівої партії, ми також можемо поставити ті ж питання, які були поставлені в Італії (в парламенті провінції Венето). Я думаю звернутися до наших колег в Східній Німеччині, так як вони там мають більшість, і тому це реальний проект, який ми можемо реалізувати. Ну і, звичайно, в моєму парламенті я буду це питання ставити однозначно», - заявив політик і наголосив, що питання про скасування санкцій обов'язково буде звучати на регіональному рівні.
Маурер також заявив, що антиросійські санкції в німецьких регіонах все сильніше викликають протест, так як від них в першу чергу страждають місцеві виробники. «На федеральному рівні аргументувати санкції легше, а на місцевому рівні, де за спиною стоять компанії, що несуть втрати через санкції, це робити не так вже й легко. У Німеччині ситуація в сільському господарстві катастрофічна, ціни на м'ясо і молоко настільки впали, що теоретично наші фермери, якщо санкції будуть тривати 2-3 місяці, розоряться», - заявив він.
Нагадаємо, регіональна рада італійської області Венето в травні прийняла резолюцію про визнання російського статусу Криму і скасування санкцій щодо РФ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: