Активісти з пакетами на голові вимагають від Генпрокуратури ліквідувати скандальний департамент

Активісти з пакетами на голові вимагають від Генпрокуратури ліквідувати скандальний департамент

Учасники пікету вимагають від Луценка ліквідувати департамент ГПУ із розслідування та нагляду у кримінальних провадженнях у сферах державної служби та власності

Під будівлею Генеральної прокуратури у Києві проходить акція «проти викрадення і катування співробітників Національного антикорупційного бюро».

Її учасники вимагають від генпрокурора Юрія Луценка та президента Петра Порошенка ліквідувати департамент ГПУ із розслідування та нагляду у кримінальних провадженнях у сферах державної служби та власності – так званий департамент «Кононенка-Грановського».

Учасники акції тримають у руках плакати з написами «Прокурорських катів – за ґрати», «Руки геть від НАБУ». 

Активісти заявили, що якщо Луценко не відреагує на дії працівників його відомства щодо працівників НАБУ, вони вимагатимуть його відставки з посади генпрокурора.

«Центр протидії корупції» також поширив заяву, в якій вимагає ліквідувати «департамент Кононенка-Грановського» та не чіпати НАБУ.

Як повідомляв «Главком», під час пікету нардеп Лещенко заявив, що його колега по фракції БПП Грановський готує подання у КС стосовно «неконституційності» НАБУ.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: