Активісти збираються залишитись на ніч під Адміністрацією президента (оновлено)

Активісти збираються залишитись на ніч під Адміністрацією президента (оновлено)

Люди вимагають підтримати блокаду торгівлі з окупованими територіями

Активісти, які перебувають біля Адміністрації Президента на вул. Інститутській, планують залишитися там на ніч і облаштувати «редут» та вимагати від президента підтримати блокаду торгівлі з тимчасово окупованими територіями. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат, голова Комітету ВР з питань протидії та запобігання корупції Єгор Соболєв.

«На заклик координатора Штабу блокади торгівлі з окупантами Анатолія Виногродскького (позивний Гал), на перехресті Інтситутської та Банкової облаштовується редут — так хлопці називають місця перекриття торгівлі на крові в Луганській і Донецькій областях. Назва редуту ще обговорюється (я чув пропозицію ROSHEN), але по-справжньому потрібні намети, чай, дрова і люди. Наша вимога до Президента — підтримати блокаду торгівлі з окупованими територіями і закликати депутатів його фракції голосувати в Парламенті за закон, що забороняє цю торгівлю», — написав Соболєв.

В районі Адміністрації президента в урядовому кварталі був встановлений намет, всього там протестують близько двох сотень людей, повідомляє «112 Україна».

«Акція під АП триває вже кілька годин. Зараз вона проходить мирно, без провокацій, тут знаходяться близько двох сотень людей... Там вже встановили один намет, біля кордону нацгвардійців. Люди обіцяють, що зараз привезуть ще одну палатку і вона буде значно більше першої», - йдеться у повідомленні.

В районі проведення акції чергують близько 300 поліцейських і бійців Нацгвардії. Там же людей перевіряють на рамках металошукачів.

Як повідомлялось, прохід до АП перекритий загонами поліції. Урядовий квартал оточений правоохоронцями.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: