Активність бойовиків дещо зменшилася: 13 обстрілів за день

Активність бойовиків дещо зменшилася: 13 обстрілів за день

Бойовики перейшли, в основному, на гранатомети і стрілецьку зброю

Сьогодні, 21 серпня, активність російсько-окупаційних угруповань на Донбасі дещо зменшилась.

Як повідомляє прес-центр штабу АТО, після вчорашніх обстрілів із використанням важкого озброєння бойовики перейшли, в основному, на гранатомети і стрілецьку зброю. 

«На донецькому напрямку під ворожий вогонь потрапили наші позиції поблизу шахти Бутівка, Авдіївки. А в ході обстрілу із озброєння БМП та гранатометів українських укріплень поблизу Зайцеве під вогнем в чергове опинились будинки мирних мешканців», - йдеться в повідомленні.

Прес-центр інформує, що на даний момент ворог лише один раз використовував міномети. «Близько 5 ранку бандити випустили 9 мін калібру 120 і 82 міліметри поблизу Троїцького, що на луганському напрямку», - повідомляють у штабі. 
За його даними, найменше обстрілів сьогодні було на маріупольському напрямку. «Тут бандити відкривали вогонь по наших позиціях на підступах до Богданівки і Мар’їнки», - йдеться в повідомленні. 

Загалом з опівночі і станом на 18:00 незаконні збройні формування 13 разів порушили режим перемир’я.

Як повідомлялося, наприкінці минулої доби обстановка у районі проведення АТО серйозно загострилась. Російсько-окупаційні угруповання майже у двічі збільшили кількість обстрілів наших позицій, все частіше використовуючи при цьому важке озброєння.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: