Американський хореограф розказав, чим відрізняються студенти в Америці і в Україні

Американський хореограф розказав, чим відрізняються студенти в Америці і в Україні
Хореограф Пітер Кайл
Facebook Пітера Кайла

Студенти в Америці піднімають пряму руку високо догори, а українські – напівзігнуту і низько, - хореограф Пітер Кайл

Відомий американський хореограф Пітер Кайл, який прибув в Україну, щоб викладати англійську мову українським студентам, розказав у інтерв’ю «Главкому» про відмінності між українськими та американськими студентами.

 «Це, мабуть, смішно, але у мене такі спостереження: мої студенти в Америці, коли хочуть щось сказати, піднімають пряму руку високо догори, із якимось великим ентузіазмом, а українські – напівзігнуту і низько. Але ви ж розумієте, це суб’єктивне, це лише те, що я побачив протягом якогось часу. Насправді не думаю, що є якісь відмінності в поведінці», - зазначив свої спостереження хореограф.

«Деякі студенти тут дуже залучені в процес навчання, допитливі, деякі не дуже мотивовані, але так є усюди. Також не всі відвідували мої класи через те, що працюють. Я не знаю, чи це типово для України, але отут якраз є різниця з Америкою. У нас на роботу студенти йдуть після занять. А тут, здається, іноді й замість», - поділився враженнями Пітер Кайл .

Детальніше читайте тут: Хореограф Пітер Кайл: Я переживав через перемогу Трампа, але розумів, що на фоні подій на Донбасі наші проблеми не серйозні

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: