Антикорупційна прокуратура ще в травні відкрила справу проти Льовочкіна

Антикорупційна прокуратура ще в травні відкрила справу проти Льовочкіна
Нардеп Сергій Льовочкін

НАБУ розслідує кримінальне провадження за фактом можливого незаконного збагачення Льовочкіна

Спеціалізована антикорупційна прокуратура ще 26 травня 2017 року порушила щодо народного депутата від Опозиційного блоку Сергія Льовочкіна кримінальну справу за фактом можливого незаконного збагачення. Про це в коментарі Укрінформу повідомив керівник відомства Назар Холодницький.

«Провадження було розпочате САП за зверненнями нардепів Мосійчука та Рабіновича іще 26 травня цього року», - зазначив він.

Холодницький додав, що тоді й доручив Національному антикорупційному бюро провести розслідування.

У свою чергу, керівник прес-служби НАБУ Світлана Оліфіра підтвердила наявність провадження щодо Льовочкіна.

«Ми внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та почали розслідування кримінального провадження за фактом можливого незаконного збагачення народного депутата Сергія Льовочкіна. Наразі детективи вживають усіх необхідних заходів у рамках досудового розслідування», - прокоментувала вона.

Раніше у середу, 20 вересня, керівник фракції «Народний фронт» Максим Бурбак заявив, що НАБУ порушило справу проти Льовочкіна.

Як повідомлялося, 20 народних депутатів звернулися до генерального прокурора Юрія Луценка щодо притягнення екс-голови Адміністрації президента Сергія Льовочкіна до кримінальної відповідальності.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: