Антикорупційне бюро отримало висновок лікарів про те, що фігурант «газової справи» Постний - симулянт

Антикорупційне бюро отримало висновок лікарів про те, що фігурант «газової справи» Постний - симулянт

В Апеляційному суді Києва має відбутися чергове засідання щодо фігуранта «газової справи Онищенка» Постного, який, за твердженнями детективів НАБУ, симулює хворобу

28 липня о 13:45 в Апеляційному суді Києва має відбутися чергове засідання, присвячене розгляду скарги прокурорів САП на рішення Солом'янського суду про обрання 1,5 мільйона гривень застави для одного з ключових фігурантів «газової справи» Валерія Постного. Про це в середу, 27 липня, повідомили в прес-службі НАБУ.

З моменту подачі Антикорупційної прокуратурою апеляційної скарги на рішення про заставу Постному пройшло вже більше місяця, однак суд все ще не приступив до її розгляду. Засідання кілька разів переносилися через заяви сторони захисту про те, що Постний є нібито тяжко хворим, перебуває в «неконтактному стані» і тому не може брати участь в судових засіданнях.

Детективи НАБУ отримали висновки незалежної судово-медичної експертизи, які свідчать про те, що Постний симулює наявність у нього проявів захворювання.

 

13680995_1783185061927172_6642817308406786245_n

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що підозрюваному в розкраданнях у так званій газовій справі Постному поміняли памперси прямо в залі суду.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: