Антикорупційний прокурор про справу Мартиненка: Адвокат Януковича також казав, що той не винний…

Антикорупційний прокурор про справу Мартиненка: Адвокат Януковича також казав, що той не винний…

Екс-нардеп може перетворитись зі свідка на підозрюваного

Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) Назар Холодницький не виключає, що екс-нардепу Миколі Мартиненку найближчим часом змінять статус «свідка» на «підозрюваного». Такий висновок можна зробити з його інтерв’ю «Главкому».
Як відомо, НАБУ наразі перевіряє Мартиненка на причетність до справи про хабар, який начебто отримали українські чиновники від чеської компанії «Scoda JS»
Коментуючи нещодавню заяву адвоката екс-нардепа про неповноту цього розслідування і його прогноз, що справа розвалиться у суді, Холодницький сказав: «Це як у мультфільмі «Том і Джері» – класичне протистояння адвоката і прокурора. Адвокат робить все, щоб продемонструвати свою роботу. Хоча я не розумію, навіщо робити будь-які заяви, якщо розслідування не завершено. Якщо він має якісь претензії до слідства – хай робить звернення і йде до суду».
Прокурор уточнив, що Мартиненко - свідок у цій справі.
Він також зазначив, що ця справа стоїть нього в пріоритеті. «Там також є потреба в запитах про міжнародну співпрацю. Думаю, що є місяць-півтора до її завершення, але це поки що не точно», - сказав Холодницький.
На запитання, чи можливо, що Мартиненко найближчим часом зі «свідка» стане «підозрюваним», керівник САП зазначив: «Узагалі питання - навіщо свідку адвокат... Це раз. По-друге, нещодавно виступав адвокат Януковича і також казав, що той не винний…».
Найближчим часом читайте на «Главкомі» другу частину інтерв’ю з Назаром Холодницьким.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: