Антон Геращенко знайшов звязок між сьогоднішнім вибухом у Києві і замахом на себе

Антон Геращенко знайшов звязок між сьогоднішнім вибухом у Києві і замахом на себе
Антон Геращенко

В Росії діє терористичний центр, мета якого - засилання кілерів і диверсантів на територію України для скоєння вбивств і терактів, - нардеп

«Вибух у Солом'янському районі Києва, в результаті якого загинув співробітник головного управління розвідки Міноборони, стоїть в одному ряду із замахом на полковника Олександра Хараберюша (загинув в результаті вибуху в автомобілі в Маріуполі), з замахом на мене, а також, на мій погляд, з підривом Павла Шеремета», - вважає народний депутат Антон Геращенко.

За словами нардепа, виконавці можуть бути різні, але організатори одні і ті ж. На території Росії створений і з минулого року діє терористичний центр, мета якого - засилання кілерів і диверсантів на територію України для скоєння вбивств і терактів.

«Я можу підтвердити, що це дійсно співробітник головного управління розвідки Міноборони, який займався протидією російській агресії. Так що це - терористичний акт, можливо, це акт відплати і ті, хто робили замах прекрасно знали, що цей чоловік є важливим співробітником у справі забезпечення оборони і безпеки України», - сказав він.

За словами Геращенка, на даний момент поліція знімає показання відеокамер, опитує свідків, збирає уламки автомобіля для визначення типу вибухового пристрою.

Поліція поки що ім'я загиблого не повідомляла.

Нагадаємо, сьогодні вранці в Солом'янському районі Києва вибухнув автомобіль - Mercedes чорного кольору. НП сталася на перетині вулиць Солом'янської та Механізаторів. Повідомлялося про одного загиблого. Пізніше інформація про одного смерті підтвердилася, жертвою став водій авто. У МВС уточнили, що загиблий військовослужбовець ЗСУ. Постраждав ще один чоловік - чоловік похилого віку, який опинився на місці події. Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею «теракт».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: