Апеляційний суд відкинув скаргу Гречківського - ЗМІ

Апеляційний суд відкинув скаргу Гречківського - ЗМІ
Апеляційний суд залишив скаргу без розгляду
Фото 24tv.ua

Суд відмовив Гречківському в задоволенні його клопотання про скасування раніше обраного йому запобіжного заходу

Апеляційний суд Києва відмовився задовольнити клопотання підозрюваного в шахрайстві члена Вищої ради юстиції Павла Гречківського про необґрунтованість підозр Генеральної прокуратури. Про це «Українські Новини» повідомляють із посиланням на інформоване джерело.

«Апеляційний суд залишив скаргу без розгляду», - сказав співрозмовник.

За його словами, таке рішення суд оголосив у четвер. У клопотанні не йшлося про обґрунтованість застави.

У той же час джерело в Генпрокуратурі повідомило, що Апеляційний суд відмовив Гречківському в задоволенні його клопотання про скасування раніше обраного йому запобіжного заходу у вигляді застави.

Як повідомлялось, 21 вересня члена Вищої ради юстиції викрили у вимаганні хабара у розмірі 500 тис. дол. за незаконний вплив на судове рішення. Крім того, було затримано посередника – арбітражного керуючого Міністерства юстиції, який у змові з членом Вищої ради юстиції, згідно з розподіленими між ними ролями, отримав першу частину коштів у розмірі 150 тис. дол. Гречківському вже вручили клопотання про виклик до суду для обрання йому запобіжного заходу.

Гречківський подав заяву на відпустку. Генпрокурор 22 повідомив, що майно затриманого члена Вищої ради юстиції заарештовано.

Також повідомлялося, що Гречківський носить годинник за 400 тисяч євро.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: